Taoïstische geheimen van de seksuele alchemie

Heb je meer orgasmes nodig voor een bevredigend seksleven? Niets is minder waar. Je hang naar snelle orgasmes is juist de oorzaak van je probleem. Vooral vrouwen krijgen hierdoor niet wat ze nodig hebben in bed, en mannen daardoor uiteindelijk ook niet. In dit boek leer je wat je allebei wél nodig hebt en hoe je door hele eenvoudige stappen langer en intenser van elkaar kunt genieten. Door diepe ontspanning en liefdevolle aanraking kom je moeiteloos in een ‘liefdesroes’ (orgastische energie) die urenlang voortduurt en een genezend effect heeft op je relatie én je gezondheid. Dit boek staat vol praktische aanwijzingen en eenvoudige oefeningen.

Taoleraar en bestsellerschrijver Alex van Galen ging zelf door een jarenlang leerproces in zijn relaties voordat hij de seksuele alchemie volledig doorgrondde. Toen hij deze kennis voor het eerst deelde ontstond er een ware run op zijn cursussen. Zijn stijl is eenvoudig en persoonlijk. In tegenstelling tot andere ‘experts’ richt hij zich minstens zoveel op de emotionele kant van intimiteit als de technische.

108 pagina's, uitgeverij Samsara. 

Moeiteloos ontwaken

Ontwaken is de meest pure vorm van geluk die er is. En iedereen kan dat ervaren, want het is een natuurlijke staat van zijn. Maar als we ernaar op zoek gaan, dan maken we het vaak ingewikkeld en dan staan we ons eigen ontwaken in de weg. Alex van Galen mediteerde jarenlang bij een gerealiseerde yogi en had veel gelukzalige trance-ervaringen (samadhi). Toch was hij niet in balans. Hij kampte met stress en fysieke kwalen en was ongelukkig. Pas toen hij het geaarde taoïsme ontdekte, kon hij contact maken met zichzelf en ervaren wat ontwaken echt is.

In Moeiteloos ontwaken legt hij uit hoe ontwaken begint in je eigen lichaam. Want daar is geen plaats voor de waanbeelden van je ego. In je lichaam wordt het makkelijk om 'je rugzak neer te zetten', ofwel: om de psychologische en emotionele last die je al jaren met je meezeult echt af te werpen. Dit boek bevat eenvoudige taoïstische oefeningen om het contact met je lichaam en de aarde te verdiepen en zo al je overbodige ideeën los te laten. Ontwaken wordt daarmee een natuurlijk en moeiteloos proces.


Koop het boek bij de Samsara webshop (als je de kleine boekhandel wilt steunen). Of bij Bol.com.

LOGO NIEUW png

Dutch Daoist / BTW Productions - Heeze - the Netherlands