--INSCHRIJVING GESLOTEN--​

TAO ZOMERWEEK 2024

“Dompel jezelf onder in zon, zee en CHI...”

Heerlijk opladen, ontspannen en uitwaaien

Lekker een paar dagen bewegen en ontspannen met Alex van Galen op een van de mooiste plekjes van Nederland. Jezelf een paar dagen onderdompelen in chi heeft een diepgaande uitwerking op je gezondheid, energie en emotionele balans. 

Voor wie?

 • ​​Voor beginners en ​gevorderden:
 • ​Om het ​ 'goed te leren' of om...
 • ​Meer de diepte in te gaan als je al wat cursussen gevolgd hebt

Wat kun verwachten?

Ontspannen zomerdagen waarbij je op een speelse manier je lichaam vult met chi en emotionele blokkades oplost. We doen zoveel mogelijk buiten in de tuin op het prachtige landgoed (of op het strand). Door de hele dag bezig te zijn met chi bereik je in korte tijd meer doorbraken dan normaal in jaren.

 • Heerlijke qigong doen
 • ​​Meditaties en ontspanningsoefeningen
 • ​Lekker in je lichaam zakken
 • ​Nieuwe qigong vormen leren
 • ​Dieper contact maken met de aarde en natuur...

Laat jezelf verwennen met...

 • ​Heerlijke ​maaltijden bereid door een professionele kok
 • ​Overnachten in luxe 1 of 2 persoonskamers
 • ​Lekker naar het strand voor een wandeling of een duik ​
 • ​Of even ontspannen in de zwemvijver​...

Meer energie, meer balans

We gaan op een speelse manier bewegen en je lichaam opladen met chi met super eenvoudige qigong zoals de "Five Animals Qigong" en eeuwenoude "8 Brokkaden". De bewegingen zijn niet vermoeiend maar geven je juist energie omdat ze de meridianen in je lichaam openen zodat de chi weer gaat stromen. Je hoeft er ook niet lenig voor te zijn. Daarnaast ga je jezelf diep aarden en zul je merken dat je contact met de aarde en natuur veel levendiger wordt. Je voelt je gedragen en veilig.

Daarnaast doen we iedere dag eenvoudige meditaties zoals de Helende Klanken en Innerlijke Glimlach om emotionele blokkades in je organen op te lossen. Dat geeft een gevoel van ontspanning en balans. Je zult merken dat deze meditaties in een groepsveld veel dieper doorwerken.

SPECIALE QIGONG:

"God Playing In The Clouds"

's Middags leer je de "Gods Playing in the Clouds". Dat is een oeroude qigong-vorm van 6 eenvoudige bewegingen die een diepe uitwerking heeft op je 8 dieperliggende wondermeridianen (zie hierover mijn video op youtube). Deze bewegingen openen met name je centrale kanaal (de Chong Mai). Daar kun je dieper liggende blokkades genezen die te maken hebben met chronische kwalen en genetische issues.

Deze vorm geneest o.a. het 'traumatische' gevoel dat je een lichaam hebt, je voelt je dus meer thuis op aarde. 

De "Gods" wordt in Tao kringen meestal in aangepaste of verwaterde vorm doorgegeven. Maar als je de 6 eenvoudige bewegingen op de juiste manier leert, kun je er heel je leven nieuwe lagen in ontdekken. Taoïsten in China gebruiken deze vorm als de ultieme qigong voor gezond oud worden.

Wanneer?

Van 26 juli (16 u) tot 31 juli (14u) 2024 in het prachtige centrum Land aan Zee in Burgh-Haamstede, vlak bij de zee, strand en duinen

Waarom krijg je korting vóór 1 januari?

Bij genoeg vroege aanmeldingen kunnen we het centrum met een gerust hart definitief vastleggen. (Zo niet dan krijg je je geld natuurlijk 100% terug.) 

TOT 1 MAART

VAN € 1349,00

NU € 1249,-


-----WE ZITTEN VOL-----

Op de wachtlijst? Mail alex@alexvangalen.com

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren: tot 3 maanden van tevoren 100%, tot 6 weken van tevoren 50%, tot 2 weken van tevoren 80%, daarna is het volledige bedrag verschuldigd. Wil je gespreid betalen? Neem dan even contact op met alex@alexvangalen.com. 

Over Alex van Galen

Alex was in Nederland vooral bekend als schrijver van bekende speelfilms en TV series, maar achter de schermen mediteerde hij vanaf 1989 intensief onder leiding van de gerealiseerde meester Paramahamsa Hariharananda. Toen hij de Tao ging beoefenen viel alles op z'n plek en kreeg hij een reeks diepgaande ontwakingservaringen. Alex studeerde bij talloze Tao leraren en meesters, zoals Mantak Chia, Michael Winn, Yang Jwing-Ming, Barry Spendlove, Juan Li en  Bruce Frantzis. Hij schreef 'Moeiteloos ontwaken' (Samsara, 2021)' en 'Seksuele Alchemie' (Samsara, 2023). Alex is gecertificeerd Taoleraar en Reiki master.

De lessen van Alex
De stijl van Alex is helder, ontspannen en persoonlijk, je voelt je altijd op je gemak. Daarnaast heeft hij een speciale 'gave' voor energie waardoor veel cursisten tijdens zijn lessen transformaties beleven. 

ANDEREN OVER DE CURSUSSEN VAN ALEX:

“Na 2 complete sessies is mijn energie al enorm veranderd! Een absolute aanrader deze cursus!”

“Het is nu 1 week dat ik de oefeningen doe, ik voel mij veel energieker. Heeeel ♥️ bedankt.”

“De oefeningen zijn diep genezend en heel effectief.”

“Simpele maar zeer doeltreffende oefeningen. Ik voel altijd heel veel energie in mijn lichaam m.n. mijn hoofd zitten. Deze energie gaat nu stromen. Een fijn gevoel. Dankjewel Alex."

“Bijzonder wat zo’n simpele oefening al doet!”

“Dit helpt mij zo om spanningen los te laten!”

“Het is echt heerlijk! ”

“Heel veel dank! Echt top, wat een heerlijk gevoel: uit het hoofd, verbonden voelen met Moeder Aarde! Echt voor dgls. oefening ~ een geschenk!!”

“Ik heb vannacht als een roosje geslapen. Ik ben echt enorm blij en dankbaar.”

“Heb even getwijfeld of ik deze cursus wilde gaan doen. Maar ben zooo blij het toch gedaan te hebben. Dank voor je goede uitleg. Dankjewel Alex ”

“Heel veel dank! Echt top, wat een heerlijk gevoel: uit het hoofd, verbonden voelen met Moeder Aarde! Echt voor dgls. oefening ~ een geschenk!!”

“Wat heerlijk....zo een rust nu en helemaal leeg in hoofd, dank je.”

“Ik kan de energie echt voelen!"

“Ik vind hem super! Voel me na 2 min al steviger.”

“Dank, voor het eerst met warme, levende benen naar bed!”

“Ik heb me de hele dag rustig gevoeld. Kalm eigenlijk.”

“Goedemorgen, net de cyclus gedaan en inderdaad een instand 'rustiger' gevoel. Zo dat is fijn! Ik zit erg veel in mijn hoofd daarom is dit zeer welkom.”

LOGO NIEUW png

Dutch Daoist / BTW Productions - Heeze - the Netherlands